EN
novosti / 09 Rujan, 2019

Nova postava trenera Adriatica sezona 2019/2020

novosti / 04 Veljača, 2019

Zaštita osobnih podataka - GDPR

1. UVOD

Nogometni Klub Adriatic, obvezuje se čuvati sigurnost podataka prikupljenih putem Internet stranice kluba www.nkadriatic.hr , facebook stranice i instagram stranice i priznaje i cijeni pravo na povjerljivost podataka.

NK Adriatic Split prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva i slično).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.nkadriatic.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.


2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali NK Adriaticu i korištenjem www.nkadriatic.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima NK Adriatic Split će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.


3. ČLANSTVO KLUBA

NK Adriatic Split unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba.  Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan podataka članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama. 


4. POVEZNICE

Internet stranica www.nkadriatic.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. facebook, Instagram, ). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako NK Adriatic Split  ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.


5. KONTAKT INFORMACIJE

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne i koriste se u slučaju kada želite koristiti usluge komuniciranja sa NK Adriatic Split.


6. SIGURNOST

NK Adriatic Split poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo predsjednik NK Adriatica, sportski direktor i tajnik kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane NK Adriatica Split, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na nkadriatic@gmail.com


7. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice te na  facebook i  instagram stranici s ciljem upoznavanja korisnika.        

rezultati utakmica ovog vikenda

Rezultati vikenda 07./08.12.2019.

ml.pioniri/juniori
NK Adriatic - NK GOŠK 1919 6:1 ( Kuzmanić 2, Tikvić 2, Budalić, Gabrić )
NK Adriatic - NK GOŠK 1919 2:0 ( Jukić-Peladić, Olujić )

ml. pioniri II
NK Solin - NK Adriatic 0:1 ( Schreiber)

U-9
NK Adriatic - NK Spalato 8:3 ( Gabrić 2, Parčina 2, Goleš, Matas, Samardžić, Grubić )

U-11
NK Adriatic - NK GOŠK K.G. 2:1 ( Vrdoljak, Ponoš )
NK Adriatic II - RNK Split 1:2 ( Petričević )

U-12
NK Adriatic - NK Primorac II 2:0 ( Matijašević 2 )
novosti / 06 Studeni, 2019

NIKAD JAČI TURNIR

NIKAD JAČI TURNIR

Iduće godine NK Adriatic slavi desetu obljetnicu osnutka kluba. Tom prilikom će uložiti dodatne napore da na mađunarodnom nogometnom turniru "Prvi koraci" osigura sudjelovanje ponajboljih europskih klubova.
Svoje sudjelovanje,pored najboljih klubova iz Hrvatske, potvrdili su: Bayern Munchen, RB Salzburg (sa dvije generacije 2007/2008), FC Kauno Zalgiris i drugi što će turnir učiniti najjačim i najmnogobrojnijim (preko 150 momčadi) do sada na ovim prostorima.