EN
novosti / 04 Veljača, 2019

Zaštita osobnih podataka - GDPR

1. UVOD

Nogometni Klub Adriatic, obvezuje se čuvati sigurnost podataka prikupljenih putem Internet stranice kluba www.nkadriatic.hr , facebook stranice i instagram stranice i priznaje i cijeni pravo na povjerljivost podataka.

NK Adriatic Split prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva i slično).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.nkadriatic.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.


2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali NK Adriaticu i korištenjem www.nkadriatic.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima NK Adriatic Split će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.


3. ČLANSTVO KLUBA

NK Adriatic Split unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba.  Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan podataka članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama. 


4. POVEZNICE

Internet stranica www.nkadriatic.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. facebook, Instagram, ). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako NK Adriatic Split  ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.


5. KONTAKT INFORMACIJE

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne i koriste se u slučaju kada želite koristiti usluge komuniciranja sa NK Adriatic Split.


6. SIGURNOST

NK Adriatic Split poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo predsjednik NK Adriatica, sportski direktor i tajnik kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane NK Adriatica Split, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na nkadriatic@gmail.com


7. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice te na  facebook i  instagram stranici s ciljem upoznavanja korisnika.        

novosti / 06 Ožujak, 2020

raspored vikenda

Rezultati vikenda 07./08.03.2020.
subota, 07.03.2020.

Na otvaranju proljetnog dijela 1.NL Središta Split pobjede pionira i kadeta

U-11
NK Adriatic - HRNK Zmaj 5:3 ( Perajica, Spajić, Blažević, Vantić, Vitaljić )
SNK Adriatic II - NK Poljičanin 10:2 (Buljan 2, Kovčo 2, Herceg 2,Tičina 2, Šoda, Karanušić )

U-12
DNK Talent - NK Adriatic 0:2 (Lijić,Radić )

pioniri/kadeti
NK Adriatic -NK Gošk Dubrovnik 1919 3:0 (Matas, Miljević, Marović )
NK Adriatic- NK Gošk Dubrovnik 1919 4:2 ( Varnica D. 2, Vulikić 2 )

U-9
Poljud, 11:00 NK Adriatic - HNK Hajduk II otkazano

nedjelja, 08.03.2020
U-11
NK Solin - NK Adriatic 1:0

ml.pioniri/juniori
NK Solin- NK Adriatic 0:2 ( Ivančić, R. Ćurković )
NK Solin - NK Adriatic 5:2 ( Franolić, Zoko )

Mlađi pioniri II
Vrlika-Adriatic 1:10
(Šuvar 6, Vrvilo 2 ,Kujundžić ,Džoni)
novosti / 24 Lipanj, 2020

Ljetni nogometni kamp