EN
novosti / 04 Veljača, 2019

Zaštita osobnih podataka - GDPR

1. UVOD

Nogometni Klub Adriatic, obvezuje se čuvati sigurnost podataka prikupljenih putem Internet stranice kluba www.nkadriatic.hr , facebook stranice i instagram stranice i priznaje i cijeni pravo na povjerljivost podataka.

NK Adriatic Split prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva i slično).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.nkadriatic.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.


2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali NK Adriaticu i korištenjem www.nkadriatic.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima NK Adriatic Split će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.


3. ČLANSTVO KLUBA

NK Adriatic Split unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba.  Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan podataka članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama. 


4. POVEZNICE

Internet stranica www.nkadriatic.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. facebook, Instagram, ). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako NK Adriatic Split  ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.


5. KONTAKT INFORMACIJE

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne i koriste se u slučaju kada želite koristiti usluge komuniciranja sa NK Adriatic Split.


6. SIGURNOST

NK Adriatic Split poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo predsjednik NK Adriatica, sportski direktor i tajnik kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane NK Adriatica Split, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na nkadriatic@gmail.com


7. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice te na  facebook i  instagram stranici s ciljem upoznavanja korisnika.        

novosti / 12 Lipanj, 2019

Ljetni nogometni kamp

I ove godine Adriatic organizira ljetni nogometni kamp za dječake rođ. 2012. god i starije.
Članovi Adriatica koji sudjeluju na kampu FC Juventusa oslobođeni su plaćanja kampa Adriatica.
Sve informacije možete dobiti na mob:0993165299
novosti / 23 Ožujak, 2019

Uspijeh Adriatica na turniru u Međugorju

Uspješan nastup Adriatica na međunarodnom nogometnom turniru Međugorje Cup 2019

U danas odigranim utakmicama Adriatic je osvojio jedno prvo i dva treća mjesta s čim se svrstao među najuspješnije momčadi turnura

2007.god
za 3. mjesto

NK Adriatic - RNK Split 0:0 (4:3)

2008.god

za 3.mjesto
NK Adriatic - RNK Split 1:0

2009. god.
finale
NK Adriatic - NK Domžale 1:1 (3:2)

Bravo Adriatic!!!!!!!!

raspored utakmica 01.06./02.06.2019

Rezultati vikenda 01.06/02.06.2019.

pioniri NK Adriatic - HNK Šibenik 4:2

kadeti NK Adriatic - HNK Šibenik 3:0

U-12 HNK Hajduk - NK Adriatic 0:0

U-10 NK Adriatic - NK Jadran KS 6:2

U-9 NK Adriatic - NK Spalato 5:5
novosti / 16 Studeni, 2018

Nakon 13 odigranih kola kadeti Adriatica zasjeli na prvo mjesto

Nakon 13 odigranih kola 1. NL središta Split, kadeti Adriatica sa 33 osvojena boda zasjeli na prvo mjesto tablice ispred Splita, Zadra i Hajuka II
novosti / 16 Studeni, 2018

Bivši igrači Adriatica Teklić, Nejašmić, Batarelo i Labrović sudjelovali u pobjedi reprezentacije Hrvatske nad Bjelorusijom od 3:1

Na stadionu Hrvatskog dragovoljca u zagrebačkom Sigetu odigran je prijateljski dvoboj hrvatske i bjeloruske nacionalne selekcije za uzrast do 20 godina.

Izabranici Roberta Jarnija slavili su rezultatom 3:1, a sva je tri pogotka za Hrvatsku postigao Kulenović, u 35. minuti te dva puta u nastavku, u 49. i 55. minuti. U početnoj postavi hrvatske reprezentacije nastupila su  četvorica  bivših igrača  Adriatica, vratar Nediljko Labrović stoper Ivica Batarelo te vezni igrači Darko Nejašmić i Tonio Teklić