EN

NIKAD JAČI TURNIR

NIKAD JAČI TURNIR: Bayern potvrdio dolazak na Prve korake, stižu i PSV, Red Bull Salzburg, AS Roma, Sturm, Perugia...

Europski velikan dolazi na turnir Adriatica u 2007. godištu

Munchenski Bayern i službeno je potvrdio dolazak na 15. izdanje međunarodnog nogometnog turnira 'Prvi koraci', koji se održava od 17. do 20. travnja 2019. godine, a organizira ga NK Adriatic.

Bayern je njemački velikan, klub koji je pet puta osvajao naslov prvaka Europe, 27 puta je osvojio Bundesligu, 18 puta Kup Njemačke, a u svojim vitrinama ima i pokal Kupa pobjednika kupova, Kupa UEFA, Interkontinentalni kup i FIFA svjetsko klupsko prvenstvo.

Bayern će se natjecati u kategoriji mlađih pionira (2007. godište), gdje su za sad nastup potvrdili i prošlogodišnji finalisti Red Bull Salzburg i AS Roma, ali još i PSV, Perugia, Sturm Graz, te brojne druge momčadi.

Na turniru će se, kao i lani, natjecati i najbolja četiri hrvatska kluba, Hajduk, Dinamo, Rijeka i Osijek, s tim da je momčad iz Maksimira već potvrdila nastup baš u kategoriji mlađih pionira, gdje će konkurencija biti najjača. 

Organizatori najavljuju još velikih imena, ali ne žele izlaziti u javnost do službene potvrde. No, već sad je jasno da se priprema najjači turnir koji je ikada održan na ovim prostorima.